Overdenking…

The biggest concern for any organization should be when their most passionate people become quiet… – Tim McClure

IT Tools
IT Tools

Toepassing van geavanceerde en probleemloze ICT-oplossingen dragen bij tot het realiseren van de organisatiedoelstelling.

VSG kan u helpen bij nagenoeg alle aspecten die te maken hebben met de operationele ICT; zowel in de hard- als software. U kunt hierbij denken aan: het leveren van (NAS) servers, serverclusters, LAN infrastructuur maar ook het ontwikkelen van (web)applicaties, het bieden van IT/project ondersteuning, het registreren van domeinnamen tot het leveren van (dedicated) webhosting.

Domeinregistraties worden vastgelegd bij SIDN en ICANN. De voorwaarden die hierop van toepassing zijn, kunt u hier aantreffen en downloaden.

Voor educatieve doeleinden (in het Engels) kunt u bij ICANN raadplegen:
Registrant Educational Materials of
Registrant Benefits and Responsibilities
Verder kunt u gegevens rondom domeinnamen inzien via de Whois.

De kosten voor het opnieuw activeren van verlopen domeinnamen, zijn per domeinnaam maximaal €150,- excl. btw.. De exacte prijs wordt u bekendgemaakt als u contact met ons opneemt want ze verschillen per TLD (is het een .nl of een .edu bijvoorbeeld). VSG hanteert een automatische verlenging van uw domeinnamen, waardoor het verlopen enkel kan gebeuren als u uw betalingsverplichtingen niet nakomt of de domeinnaam door uzelf wordt opgeheven.