Overdenking…

You know that your landing gear is up and locked when it takes full power to taxi to the terminal

IT Tools Webdesign
Webdesign

Uw website vormt 24 uur per dag, 7 dagen per week het virtuele visitekaartje van uw bedrijf, soms zelfs de receptie en showroom waar uw klant nog eerder wordt ontvangen dan een bezoek in het fysieke bedrijfspand.

De site moet uw verhaal kunnen vertellen zonder dat u daarbij aanwezig hoeft te zijn. Zorg er daarom voor dat u aan de website net zoveel aandacht besteedt als dat u dat achter uw voordeur doet.

Wij kunnen een volwaardige representatie van uw organisatie op het internet ontwikkelen. Deze website passen wij volledig aan naar uw wensen en in uw huisstijl.

Als uw site eenmaal is geplaatst, bent u niet klaar!
Helaas, want net als in uw organisatie bent u altijd onderhevig aan veranderingen.

Vele ondernemers zijn na het plaatsen van een website gestopt. De nieuwigheid is er vanaf, ‘we zijn nu toch on-line?’, het eventuele handige neefje dat de site op zijn zolderkamertje heeft gebouwd heeft geen tijd meer, de tijd om het allemaal zelf uit te zoeken ontbreekt; wat het ook is, wij bieden de mogelijkheid van een periodieke update van de informatie. Hierdoor zullen uw bezoekers altijd de meest recente informatie over uw assortiment, de prijzen en uw organisatie on-line kunnen vinden.