Overdenking…

Wisdom is the quality that keeps you from getting into situations where you need it… – Doug Larson

IT Tools Content Management
Content Management

Uw website is net als uw organisatie continue onderhevig aan veranderingen. Veel ondernemers ontbreekt het aan tijd en zin om de site te blijven bijwerken. Gevolg: een site met verouderde informatie, waardoor bij de bezoekers een negatieve indruk wordt gewekt.

Juist voor die ondernemers hebben we het content management abonnement (CMA) in het leven geroepen.

Het CMA Basis biedt een prijsvriendelijke mogelijkheid om maandelijks een verandering aan ons door te geven op iedere pagina welke in uw site is opgenomen. U kunt ons de wijziging per telefoon, fax, gewone post of e-mail sturen. Binnen een (kantoor)werkdag zult u de wijziging op uw site aantreffen. Standaard houden wij de data op uw site in de gaten en passen deze aan naar de huidige maand. Nimmer zal een bezoeker meer “Laatst update: maart 2001” aantreffen.

CMA compleet biedt hetzelfde als het basis pakket, maar u kunt meerdere wijzigingen per maand doorgeven. Daarnaast wordt de wijziging binnen een halve dag doorgevoerd.  Daarnaast zullen maandelijks alle weblinks worden gecontroleerd en zorgen we dat alle afbeeldingen ook daadwerkelijk beschikbaar blijven.

CMA Nieuws heeft specifiek betrekking op nieuwsrubrieken. Aangezien deze zeer snel dienen te worden aangepast, wordt iedere aanpassing op het moment van ontvangst verwerkt. Verder is de service dezelfde als bij het compleet pakket. Indien uw site een nieuwsrubriek bevat, valt deze automatisch onder dit service abonnement.

CMA E-Commerce is specifiek voor de klanten met een database. Hierbij zijn vaak honderden artikelen aan een assortiment toegevoegd in een webshop. Indien er produkten in de aanbieding komen, dan wordt hier de site en database op aangepast. Worden de prijzen bij de leverancier aangepast, dan passen wij de verkoopprijzen voor u aan.

Een Content Management abonnement mag aan uw site eigenlijk niet ontbreken!